Landarchitecten

Iedere opdrachtgever met zijn bouwprogramma is uniek.  Telkens weer trachten wij die wensen ruimtelijk in te vullen met respect voor context, voorschriften, duurzaamheid en budget. 

Als kleinschalig bureau kunnen wij op een flexibele wijze inspelen op de wensen van de bouwheer, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht wordt het ontwerpteam aangevuld met ingenieurs en andere studiebureaus. Zo kan een gericht antwoord gegeven worden op de specifieke vragen van de bouwheer.  

Ons streefdoel is de opdrachtgever informeren en begeleiden in zijn zoektocht naar een estetisch en economisch verantwoord energiezuinig gebouw. 

LANDarchitecten is gevestigd in Landen. Het bureau werd in 2009 opgericht door zaakvoerder Karel Medart, architect. Hij vormt reeds jaren een team met Mattias Vermeulen - architect, Femke Vandermeulen - architect, Carlo Brötz - stagiair architect  en Martine Avermaete - administratief en logistiek medewerker.

Ingeschreven op de Tabel van de Orde van architecten Provinciale Raad Vlaams-Brabant en Brussel-Hoofdstad.

Onderworpen aan het Reglement van 16 december 1983 van beroepsplichten door de Nationale Raad van de Orde der architecten vastgesteld (B.S., 8 mei 1984).